Labels

Quiz Collection | Collected by Mayukh Pratim Kashyap



1.  When do we celebrate Independence day?

Ans: 15th August.


2. When do we celebrate Republic day?

Ans: 26th January.


3. When do we celebrate Gandhi Jayanti?

Ans:  2nd October.


4. When do we celebraten Children day?

Ans:  14th November.


5.  When do we celebrate National Education Day? 

Ans:  11th November.


6.  When do we celebrate Environment Day?

Ans:  5th June.


7. When do we celebrate World Earth Day?

Ans:  22nd April.


8.  When do we celebrate Water day?

Ans:. 22nd March.


9.  When do we celebrate Teachers day?

Ans:. 5th September.


10. When do we celebrate Ban Mahotsav?

Ans: From 1st July to 7th July.

*******************************


Collected by :

Mayukh Pratim Kashyap

Class:3

Balaibil LP School

Post a Comment

0 Comments